, ,

UnityBasics : Stap 1

Stap 1: Unity Downloaden en een eigen Unity Account aanmaken

Gebruik deze link om direct naar de download pagina van de officiële Unity website te gaan en download de gratis Unity ‘Personal’:

https://store.unity.com

Installeer Unity met behulp van het Download Assistant programma waarmee je Unity en eventueel extra onderdelen voor Unity kunt downloaden. Als het goed is staan de onderdelen die je echt nodig hebt al aangevinkt en kun je direct beginnen met  downloaden. (Je kunt altijd later opnieuw de Download Assistant gebruiken om extra onderdelen te downloaden)

Start na het downloaden Unity.

Om gebruik te maken van de services van Unity en om eventueel voorwerpen uit de Unity Asset Store te kunnen downloadden is het nodig om een Unity account aan te maken.

Open Unity en klik in het welkomstvenster op “create one” om naar de Unity website te gaan en een Unity account te maken als je die nog niet hebt.

CreateAcount-01-01

Vul op de website je e-mail address in en verzin een wachtwoord voor je account. Let op, je wachtwoord moet minstens 8 tekens hebben met in ieder geval 1 hoofdletter, 1 kleine letter en een nummer.
Bijvoorbeeld: Abc12345 en voor de zekerheid, Schrijf je password op!
Vul een gebruikersnaam en je echte naam in en vink “I agree to the Unity Terms of Use and Privacy Policy” aan.

Screen Shot 2016-08-20 at 17.58.09

De puzzel of ‘captcha’ is bedoeld om te verifiëren of je wel een mens en geen computer programma bent. De captcha in het plaatje hierboven vraagt om het telefoon symbooltje aan te drukken maar kan bij jou anders zijn. Vraag om hulp als je er niet uitkomt of klik op het cirkel pijl symbooltje om een andere captcha te proberen:

Captcha-01

Klik daarna op ‘Create Unity ID’.

Ga naar de inbox van je e-mail adres en klik in de mail die je van Unity hebt gekregen op ‘Link to confirm email’ om je aanmelding te bevestigen.

ConfirmationEmail-01

De website die daardoor opent kun je meteen weer sluiten.
Nu kun je in Unity inloggen met je e-mail adres en je gekozen wachtwoord!

Ga verder met Stap 2: Een nieuw Unity project aanmaken

GreenArrowLeft Intro       Stap 2 GreenArrowRight

Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements
Advertisements

Website Powered by WordPress.com.